Uw apotheker(s):

R.G. Timmerman, L. De Graaf, E. Rozendal-Jansen

Tel: (0578) 69 27 90

info@apotheekheerde.nl

De herhaalservice

De Herhaalservice biedt het meeste gemak als het gaat om het herhalen van medicijnen. U hoeft namelijk niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen: uw apotheek doet dit voor u. Wij vragen tijdig een nieuw herhaalrecept voor u aan bij uw huisarts. Deze stuurt het recept vervolgens retour naar de apotheek waar de geneesmiddelen worden klaargemaakt. Ongeveer twee weken voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad klaar staat. U bepaalt zelf wanneer u deze medicijnen ophaalt. 

Veilig
Naast het gemak dat uw apotheek uw herhaalmedicatie bijhoudt, aanvraagt en voor u klaar zet, geeft de herhaalservice een extra controle op het juiste gebruik. Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargezet, merken we of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Daarnaast is de herhaalservice veilig. Met de service kan de apotheker uw totale gebruik bij elke herhaalaflevering evalueren.

Intakegesprek
Wilt u weten of de herhaalservice iets voor u is?  klik hier voor het aanmeldformulier of haal in de apotheek de folder ‘Gemak van de herhaalservice’. In deze folder staat een aanvraagformulier die u bij ons kunt inleveren. Na aanmelding nemen we contact op voor een intakegesprek. Dat kan in de apotheek zijn of telefonisch. We bekijken dan of de herhaalservice bij u past en nemen meteen uw actuele geneesmiddelengebruik en -voorraad door. Bij een positieve uitkomst spreken we af vanaf welke datum de herhaalservice van start gaat.

Gratis
Aan de herhaalservice van Apotheek Heerde zijn geen kosten verbonden.